top of page

Soorten systemen

Hier leg ik kort uit welke systemen wij aanbieden, door op het logo te clicken gaat U naar de site van de fabrikant. Hierop zult U uitgebreide info vinden. Maar  U kan ons uiteraard ook contacteren voor meer info.​

vialle.gif

Vialle

Vialle LPI: 

Dit is het al jaren bekende Gasinjectie systeem dat het LPG vloeibaar injecteert per cilinder. Door het vloeibaar injecteren is er geen vermogens verlies meer! 

Liquid Si: 

Dit systeem is ontwikkeld om een goedkoper alternatief te bieden ten opzichte van het LPi systeem, maar toch de drive-ability te behouden.

Directblue: 

Dit is hun nieuwste telg, een nieuw systeem voor directe benzine injectie systemen.

Hierbij wordt het LPG rechtstreeks geïnjecteerd in de verbrandingsruimte via de benzine injectoren. Hierdoor worden alle rijeigenschappen van benzine behouden!

prins.jpg

Prins autogas systemen

Vsi: 

Dit systeem injecteert het lpg dampvormig per cilinder. Het is toepasbaar op alle multipoint injectie motoren met indirecte injectie systemen.

Vsi-Di: 

Dit is een gasinjectie systeem voor directe benzine injectie motoren. Hierbij wordt het lpg in dampvorm voor de inlaatkleppen geïnjecteerd. Dit systeem heeft een specifieke strategie die af en toe benzine injecteert om de benzine injectoren de nodige koeling te geven.

Direct Liquid Max: 

Dit systeem injecteert het lpg vloeibaar via de benzine injectoren. Deze is speciaal ontwikkeld voor bepaalde direct ingespoten benzine motoren.

Vogels Logo Variant 3.png

Vogels

Landi LSi

Landi Renzo omegas

VGi:

Dit is een gasinjectie systeem dat het LPG dampvormig injecteert per cilinder.

De kostprijs van het systeem ligt iets lager dan de voorgaande systemen. Maar moet niet onderdoen wat betreft de mogelijkheden of instellingen in de software.

Verschillende systemen: Automerken
bottom of page